Ja hur gör man egentligen???

Pappa, pappa, pappa! De där magiska orden som gör allt möjligt. Pappor kan enligt sina barn allt! De är de personerna vi vänder oss till när vi behöver veta hur man fixar ett trasigt skåp eller byter en däck. Ibland är det dock kul att förvåna och lära ut saker som man kanske inte förväntar sig ska komma från en pappa.

Den coola pappan, vad kan han?

Många gånger behövs det inte mycket för att imponera på små barn. Det kan räcka med att vara stark och kunna lyfta ett barn högt och snurra runt det för att en pappa ska bli världens coolaste. Men alla trick håller inte för alltid, och då är det kul om man har koll på allmänna fakta eller småsaker som de flesta inte vet om, och också kan lära ut detta till andra. Då kan du vända dig till drumman.info och få senaste nytt inom teknik och ekonomi och mycket annat. Förutom senaste nytt kan du hitta mycket kuriosa och småsaker som är kul att lägga på minnet.

Lär dig annorlunda saker genom att söka dig till nya kunskapskällor

Lär dig annorlunda saker genom att söka dig till nya kunskapskällor. De flesta av oss är vanemänniskor och vänder oss alltid till samma medier när vi vill söka reda på något eller ta del av det senaste. Vill man dock kunna lite om allt så bör man vidga sina vyer och upptäcka nya medier och sidor utöver det vi normalt konsumerar. En sida med massa olika kul fakta som är kul att berätta vidare är headbang.nu. Det är ett perfekt exempel på lite av allt!

Imponera på andra än barnen

Generellt är barn väldigt lättroade, så du behöver inte anstränga dig allt för mycket för att imponera på dem. Andra föräldrar och framförallt mammor kan det också vara kul att överraska ibland med lite kunskaper som kanske inte förväntas komma ifrån just en pappa.

Mammor uppskattar överraskningar och att bli ompysslade. Så varför inte läsa på lite om goda drinkar som kan serveras efter en lång dag med barnen, och prova någonting nytt. Mojito är en dryck som de flesta älskar men få har lyckats lära sig göra. Så läs på om den eller andra roliga drinkar och snacks, så har du kommit en lång väg med att imponera med fakta och kunskaper som folk kanske inte förväntar sig av dig!

Vidga dina vyer och upptäck nya sätt att lära dig nya saker på, så kommer du imponera på mer än bara dina barn.

Föregående artikelSå kan du spara pengar varje månad – Några enkla budgettips
Nästa artikelLadda batterierna som pappa – Så gör du det bäst
Jag är en blygsam livsnjutare med stor passion för brädspel och vandring, två hobbies som jag gärna delar med mina barn! Som pappa till tvillingar hoppas jag att mina unika erfarenheter (och mödor) ska kunna hjälpa dig i papparollen!